jaaragenda A5 staand

Wil jij een unieke jaaragenda maken? Maak je eigen jaaragenda en geef er je eigen draai aan met leuke foto’s, teksten, cliparts en sjablonen. De weken en dagen zijn al voor je ingevuld, zo kun je gelijk beginnen met je nieuwe jaar.

  • Kwalitatief FSC papier
  • Spiraalbinding waardoor makkelijk om te slaan
  • Binnen 2 werkdagen geleverd

 

12,95

Tip: Volumekorting: Meer bestellen = extra korting

jaaragenda A5 staand

overzicht kwijt?
Jouw eigen jaaragenda voor 2022 maak je bij tijdschriftmaken.nl. Bepaal zelf hoe jouw jaaragenda eruit komt te zien. Maak gebruik van je eigen foto’s of kies een gratis sjabloon uit onze collectie om jouw creativiteit een duwtje te geven. Nooit meer een verjaardag, wedstrijd of feestdag missen? Zet deze data dan alvast in de agenda. Zo kom je nooit meer voor onverwachte verrassingen te staan!

online editor gratis gebruiken
Onze online editor kun je gratis gebruiken om een tijdschrift te maken. Upload je favoriete foto’s, sleep ze naar de juiste plek en maak het geheel af met je eigen teksten. Erg leuk om zelf op te hangen, maar ook leuk om cadeau te geven aan vrienden en familie. Een jaaragenda leent zich daarnaast uitstekend als relatiegeschenk. Hierdoor zullen je klanten en werknemers elke dag aan je denken!

printen & verzenden
Je jaaragenda af? Super! Tijd voor het bestellen en versturen van je agenda, wij gaan gelijk voor je aan de slag! De agenda is dubbelzijdig bedrukt op A5 formaat met een ringband. Daardoor is hij extra makkelijk te gebruiken. Makkelijk omklappen en hij licht plat op je tafeltje. Je hebt al een jaaragenda voor € 10,00 (excl. verzendkosten) . Meer info over onze prijzen vind je hier.

volumekorting: jaaragenda A5 staand

Meer bestellen?

Wil je meer dan 50 kalenders bestellen? Vraag dan een prijsopgaaf bij ons aan. De volumekorting wordt in je winkelwagen automatisch berekend.

maak een eigen jaaragenda A5 staand, in 3 stappen.

Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.

Stap 1: Verzamelen

Aan de slag! Verzamel al je mooiste foto's die je wilt plaatsen op de kalender.

Stap 2: Bewerken

Plaats je foto's in de online app en personaliseer de kalender.

Stap 3: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Plaats je bestelling en ontvang hem binnen 2 werkdagen!

probeer het nu zelf

Altijd al een mooie kalender willen maken van die mooie foto’s op je mobieltje? Waar wacht je nog op probeer nu onze gratis app en ontdek de designer die in jezelf schuilt. Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Of je nu kiest voor een jaarkalender of verjaardagskalender jij bent de baas over de invulling. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.