schoolagenda A5 staand

Wil jij een unieke schoolagenda maken? Maak je eigen schoolagenda en geef er je eigen draai aan met leuke foto’s, teksten, cliparts en sjablonen. Nooit meer een huiswerk opdracht vergeten en ook nooit meer verslapen voor een les. Met deze schoolkalender kun jij het nieuwe schooljaar weer vol vertrouwen te lijf gaan!

  • Kwalitatief FSC papier
  • Spiraalbinding waardoor makkelijk om te slaan
  • Binnen 2 werkdagen geleverd

 

12,95

Tip: Volumekorting: Meer bestellen = extra korting

schoolagenda A5 staand

nooit meer een les vergeten!
Soms wel eens te laat voor een les? Of ben je je huiswerk vergeten op de schrijven? Maak dan nu een unieke eigen schoolagenda voor het nieuwe schooljaar. Hierin kun je makkelijk al je lessen bij houden, maar ook welke rekensom je af moest hebben voor komende maandag. Je kunt de agenda met je mooiste foto’s bewerken. Fan van een acteur? Of misschien van je vriendinnen. Geen probleem je stelt hem helemaal zelf samen.

printen & verzenden
Je schoolagenda af? Super! Tijd voor het bestellen en versturen van je agenda, wij gaan gelijk voor je aan de slag! De agenda is dubbelzijdig bedrukt op A5 formaat met een ringband. Daardoor is hij extra makkelijk te gebruiken. Makkelijk omklappen en hij licht plat op je tafeltje. Je hebt al een schoolagenda voor € 10,00 (excl. verzendkosten) . Meer info over onze prijzen vind je hier.

ook een persoonlijke schoolagenda maken?
vanaf vandaag geen les meer vergeten? Ga dan vandaag nog aan de slag met je eigen schoolkalender. Heb je nog vragen? Je vindt het antwoord misschien wel hier en anders kun je ons altijd een berichtje sturen. We helpen je graag verder!

volumekorting: schoolagenda A5 staand

Meer bestellen?

Wil je meer dan 50 kalenders bestellen? Vraag dan een prijsopgaaf bij ons aan. De volumekorting wordt in je winkelwagen automatisch berekend.

maak een eigen schoolagenda A5 staand, in 3 stappen.

Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.

Stap 1: Verzamelen

Aan de slag! Verzamel al je mooiste foto's die je wilt plaatsen op de kalender.

Stap 2: Bewerken

Plaats je foto's in de online app en personaliseer de kalender.

Stap 3: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Plaats je bestelling en ontvang hem binnen 2 werkdagen!

probeer het nu zelf

Altijd al een mooie kalender willen maken van die mooie foto’s op je mobieltje? Waar wacht je nog op probeer nu onze gratis app en ontdek de designer die in jezelf schuilt. Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Of je nu kiest voor een jaarkalender of verjaardagskalender jij bent de baas over de invulling. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.