Bureaukalender 21×11

Wil jij een unieke bureaukalender? Maar dan nu een bureaukalender die bij jou past, bijvoorbeeld met leuke foto’s, teksten en cliparts. Met een eigen gemaakte bureaukalender fleur je je bureau helemaal op.

  • Kwalitatief FSC papier
  • Spiraalbinding waardoor makkelijk om te slaan
  • Binnen 2 werkdagen geleverd

7,95

Tip: Volumekorting: Meer bestellen = extra korting

Bureaukalender 21×11

Alles op een rijtje
Zelf een bureaukalender maken die echt bij jou past? Bepaal helemaal zelf hoe jouw bureaukalender eruit komt te zien, versier hem met leuke cliparts of plaats je favoriete foto’s. Met deze kalender kun je gemakkelijk de juiste datum terugvinden, maar ook kun je ondertussen genieten van de leukste foto’s.

online editor gratis gebruiken
Onze online editor kun je gratis gebruiken om een bureaukalender te maken. Upload je favoriete foto’s, sleep ze naar de juiste plek en maak het geheel af met je eigen teksten. Erg leuk om zelf te gebruiken, maar ook leuk om cadeau te geven aan vrienden en familie. Een bureaukalender leent zich daarnaast uitstekend als relatiegeschenk. Hierdoor zullen je klanten en werknemers elke dag aan je denken!

printen & verzenden
Je bureaukalender af? Super! Tijd voor het bestellen en versturen van je bureaukalender, wij gaan gelijk voor je aan de slag! De kalender is dubbelzijdig bedrukt op een formaat van 21×11 cm met een ringband. Daardoor is hij extra makkelijk te gebruiken. Makkelijk omklappen en hij staat prachtig op je bureau. Je hebt al een bureaukalender voor € 7,95 (excl. verzendkosten) . Meer info over onze prijzen vind je hier.

volumekorting: Bureaukalender 21×11

Meer bestellen?

Wil je meer dan 50 kalenders bestellen? Vraag dan een prijsopgaaf bij ons aan. De volumekorting wordt in je winkelwagen automatisch berekend.

maak een eigen Bureaukalender 21×11, in 3 stappen.

Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.

Stap 1: Verzamelen

Aan de slag! Verzamel al je mooiste foto's die je wilt plaatsen op de kalender.

Stap 2: Bewerken

Plaats je foto's in de online app en personaliseer de kalender.

Stap 3: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Plaats je bestelling en ontvang hem binnen 2 werkdagen!

probeer het nu zelf

Altijd al een mooie kalender willen maken van die mooie foto’s op je mobieltje? Waar wacht je nog op probeer nu onze gratis app en ontdek de designer die in jezelf schuilt. Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Of je nu kiest voor een jaarkalender of verjaardagskalender jij bent de baas over de invulling. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.