veelgestelde vragen

Dit kan zeker, houd er wel rekening mee dat je alles zelf moet plaatsen. Denk aan afbeeldingskaders, kalendermaanden en teksten. Deze worden later ook niet door ons bijgedrukt.

Het beste wat je dan kan doen is een andere foto gebruiken voor deze pagina. De app geeft dan vanzelf aan of deze wel of niet goed is.

Zelf stickers toevoegen is helaas niet mogelijk. Het is wel mogelijk om uit één van de cliparts te kiezen in de app. Ook kun je een png (foto met transparante achtergrond) uploaden en die erin plakken.

Op onze website onder het kopje “In 3 stappen je eigen kalender” vind je een uitgebreide uitleg over hoe de app in elkaar steekt.

Wij bieden deze formaten speciaal voor dit soort kalenders aan. Mocht je toch liever een ander formaat willen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Al onze kalenders worden gedrukt op 250 grams FSC papier. Dit is helaas niet aan te passen.

Dit is uiteraard niet de bedoeling! Onze excuses hiervoor, neem in dit geval dan ook direct contact met ons op. Samen komen we vast en zeker tot een passende oplossing!

Tijdens het afrekenen van je kalender is het mogelijk om een kortingscode toe te passen. Deze kun je eenvoudig toevoegen in de winkelwagen onder het kopje couponcode. 

Wij streven ernaar om je kalender binnen 2 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan even contact met ons op. 

Dit kan zeker. Door meer kalenders te bestellen, maak je automatisch gebruik van de volumekorting. Benieuwd naar deze kortingen? Kijk dan even bij volumekorting. Indien je meer dan 50 stuks wilt bestellen, neem dan even contact met ons op.

staat je vraag er niet tussen?

Het kan zijn dat je vraag er niet tussen staat, in dat geval helpen wij je graag verder met je vraag. Neem in dat geval even contact met ons op.

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in een onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

in 3 stappen klaar

Verzamel je mooiste foto's, plaats ze in onze gratis online app en bestel direct.