in 3 stappen je eigen kalender

snel en makkelijk je eigen kalender

In onze app is het vrij eenvoudig om zelf een eigen kalender te ontwerpen. Zelf bepalen welke foto’s erin komen, maar je kunt ook zelf jouw eigen vormgeving toepassen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van cliparts, vormen of eventuele frames. Zo kun je geheel een eigen gemaakte kalender samenstellen. Natuurlijk op jouw keuze formaat en soort kalender.

Hieronder leggen wij je heel gemakkelijk uit hoe in 3 makkelijke stappen je kalender maakt.

stappenplan

stap 1: verzamel je foto's

Je hebt inmiddels een formaat en het soort kalender gekozen, vervolgens kies je ontwerpen bekijken in het volgende scherm. Hier zie je een overzicht van ontwerpen waar je in kunt werken. Wil je graag iets zelf vormgeven kies dan voor het standaard ontwerp wat ertussen staat. Toch liever iets wat al wat kleur heeft? Geen probleem, kies het ontwerp wat het beste bij jou past.

Dan is het tijd om jouw mooiste foto’s uit te zoeken en deze bij elkaar te houden. Het volgende scherm geeft aan of je de foto’s handmatig in de kalender wilt zetten of dat het programma dit al voor je doet door middel van automatisch vullen.De foto’s worden of automatisch in de kalender geladen of komen in het overzicht onder het kopje foto’s te staan. 

Zelf kun je heel makkelijk wisselen tussen foto’s. Voorpagina foto toch niet de goede optie? Wissel dan even van foto door er dubbel op te klikken en een andere foto uit jouw galerij te kiezen.

stap 2: bewerken

Nadat je alle foto’s in de kalender hebt geplaatst, kun je beginnen met het personaliseren van je project. Aan de linkerkant vind je allemaal icoontjes die te maken hebben met vormgeving. Zo heb je: decoratie, tekst, foto’s, indeling en achtergrond. Je kunt dus zelf nog extra foto’s toevoegen of een tekst, ook kun je eventuele stickers toevoegen. Maak een kalender om trots op te zijn.

Toch liever een tekst bij je kalender? Door op het tekst icoontje te klikken kun je zelf een eigen verzonnen tekst toevoegen aan jouw kalender. Vaak is het ook mogelijk om het lettertype van de maand aan te passen of bijvoorbeeld de kleur.

stap 3: bestellen

Helemaal tevreden met je kalender? Dan wordt het tijd om je kalender te gaan bestellen. Rechts bovenin vind je de bestelknop, klik hierop en je komt weer terug op onze website. Hier staat je kalender in de winkelwagen. 

Nog een kalender maken? Dat kan zeker, herhaal dan gewoon bovenstaande stappen. Ben je tevreden met je bestelling dan kun je op afrekenen drukken en kun je de benodigde gegevens invullen zodat je kalender besteld wordt. Je ontvangt je zelfgemaakte kalender binnen 2 werkdagen.

Toch nog onduidelijk? Onze support kan u eventueel verder helpen. Neem in dit geval dan contact met ons op. Dit kan per telefoon of door het contactformulier in te vullen.

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in een onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

in 3 stappen klaar

Verzamel je mooiste foto's, plaats ze in onze gratis online app en bestel direct.