Fotokalender – 15 x 42 – staand

Zoek jij een uniek cadeau voor familie of vrienden? Ben jij toevallig nog op zoek naar een decoratief item voor aan je muur? Al gedacht aan een gepersonaliseerde kalender met eigen foto’s? Leuk voor jezelf of om weg te geven!

  • 13 pagina’s: 12 maanden + cover
  • Kwalitatief FSC papier van 250 grams
  • Spiraalbinding met ophanghaakje
  • Binnen 2 werkdagen geleverd

13,95

Tip: Volumekorting: Meer bestellen = extra korting

Fotokalender – 15 x 42 – staand

Haal het mooiste uit je foto’s
Liggen jouw foto’s een beetje te verstoffen en zou je ze liever als pronkstuk in je kamer hebben hangen? Een fotokalender maken is een leuke manier om jouw huis nóg mooier te maken of om je vrienden en familie te verrassen met een echt persoonlijk cadeau. Je geniet het hele jaar van zo’n kalender en zeker door eigen foto’s te gebruiken geef je een hele persoonlijke en bijzondere touch aan het geheel.

Printen & verzenden
Heb je je fotokalender af? Dan kun je deze bij ons meteen laten printen. De fotokalender is enkelzijdig bedrukt in vier verschillende formaten. Door de ringband met ophanghaakje kun je de verjaardagskalender gemakkelijk ophangen en omzetten naar de nieuwe maand. Je hebt een kalender al bij je thuis voor de slechts € 3,95 (13 pagina’s, excl. verzendkosten). Meer informatie over onze prijzen vind je hier.

Ook een persoonlijke fotokalender maken?
Wil je ook een persoonlijke fotokalender maken? Ga vandaag nog aan de slag met jouw eigen verjaardagskalender. Heb je nog vragen? Je vindt het antwoord misschien wel hier en anders kun je ons altijd een berichtje sturen. We helpen je graag!

volumekorting: Fotokalender – 15 x 42 – staand

Meer bestellen?

Wil je meer dan 50 kalenders bestellen? Vraag dan een prijsopgaaf bij ons aan. De volumekorting wordt in je winkelwagen automatisch berekend.

maak een eigen Fotokalender – 15 x 42 – staand, in 3 stappen.

Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.

Stap 1: Verzamelen

Aan de slag! Verzamel al je mooiste foto's die je wilt plaatsen op de kalender.

Stap 2: Bewerken

Plaats je foto's in de online app en personaliseer de kalender.

Stap 3: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Plaats je bestelling en ontvang hem binnen 2 werkdagen!

probeer het nu zelf

Altijd al een mooie kalender willen maken van die mooie foto’s op je mobieltje? Waar wacht je nog op probeer nu onze gratis app en ontdek de designer die in jezelf schuilt. Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Of je nu kiest voor een jaarkalender of verjaardagskalender jij bent de baas over de invulling. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.