Jaarkalender – A3 – Staand

Ben jij geen held in het onthouden van afspraken? Ben je altijd net te laat met je felicitatie? Maak een frisse start met een nieuwe jaarkalender. In één oogopslag heb je het overzicht. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Leuk om cadeau te geven of als relatiegeschenk.

  • 13 pagina’s: 12 maanden + cover
  • Kwalitatief FSC papier van 250 grams
  • Spiraalbinding met ophanghaakje
  • Binnen 2 werkdagen geleverd

19,95

Tip: Volumekorting: Meer bestellen = extra korting

Jaarkalender – A3 – Staand

Zelf een jaarkalender maken
Jouw eigen jaarkalender voor 2021 maak je bij kalender-maken.nl. Bepaal zelf hoe jouw jaarkalender eruit komt te zien. Maak gebruik van je eigen foto’s of kies een gratis sjabloon uit onze collectie om jouw creativiteit een duwtje te geven. Nooit meer een verjaardag, wedstrijd of feestdag missen? Zet deze data dan alvast op de kalender. Zo kom je nooit meer voor onverwachte verrassingen te staan!

Online editor gratis gebruiken
Onze online editor kun je gratis gebruiken om een kalender te maken. Upload je favoriete foto’s, sleep ze naar de juiste plek en maak het geheel af met je eigen teksten. Erg leuk om zelf op te hangen, maar ook leuk om cadeau te geven aan vrienden en familie. Een jaarkalender leent zich daarnaast uitstekend als relatiegeschenk. Hierdoor zullen je klanten en werknemers elke dag aan je denken!

Laten drukken & verzenden
Heb je je jaarkalender af? Dan kun je deze bij ons meteen laten printen. De jaarkalender is enkelzijdig bedrukt in vier verschillende formaten. Door de ringband met ophanghaakje kun je de jaarkalender gemakkelijk ophangen en omzetten naar de nieuwe maand. Je hebt een kalender al bij je thuis voor de slechts € 3,95 (13 pagina’s, excl. verzendkosten). Meer informatie over onze prijzen vind je hier

volumekorting: Jaarkalender – A3 – Staand

Meer bestellen?

Wil je meer dan 50 kalenders bestellen? Vraag dan een prijsopgaaf bij ons aan. De volumekorting wordt in je winkelwagen automatisch berekend.

maak een eigen Jaarkalender – A3 – Staand, in 3 stappen.

Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.

Stap 1: Verzamelen

Aan de slag! Verzamel al je mooiste foto's die je wilt plaatsen op de kalender.

Stap 2: Bewerken

Plaats je foto's in de online app en personaliseer de kalender.

Stap 3: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Plaats je bestelling en ontvang hem binnen 2 werkdagen!

probeer het nu zelf

Altijd al een mooie kalender willen maken van die mooie foto’s op je mobieltje? Waar wacht je nog op probeer nu onze gratis app en ontdek de designer die in jezelf schuilt. Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Of je nu kiest voor een jaarkalender of verjaardagskalender jij bent de baas over de invulling. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.