over ons

wij zorgen ervoor dat jij opvalt

We zijn creatief en veelzijdig, gevestigd in het bruisende Arnhem. Van club- tot personeelsbladen en van jaarverslagen tot kalenders. Wij denken graag van begin tot eind met je mee. Met een groep leuke mensen die op professionele wijze met hun vak bezig zijn, creëren we communicatie die bij jou en/of je organisatie past. Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal eruit springt tussen alle online content. Inmiddels zijn al ruim 1500 bedrijven en verenigingen bij ons aangesloten.  

Kalender-maken.nl is onderdeel van editoo b.v. Editoo is een softwarebedrijf en een grafisch productiebedrijf. Wij verzorgen al meer dan 20 jaar communicatie en drukwerk op maat voor verenigingen en bedrijven in Nederland, maar ook voor studenten die het beste drukwerk willen voor hun scriptie. Alle productie vindt plaats in eigen huis. Dat geldt voor zowel het drukwerk als voor de digitale mogelijkheden om bladen te maken. Op deze manier kunnen we de communicatielijnen tussen klant en drukkerij zo kort mogelijk houden. 

‘dat hebben we samen mooi gemaakt!’

altijd duurzaam FSC® papier

Voor ons digitale drukwerk gebruiken wij alleen papier met het FSC®- certificaat. Deze certificering betekent dat het hout voor de papierproductie uit een verantwoord beheerd bos komt. Verreweg het meeste papier dat wij gebruiken komt van Sappi. Een papierleverancier die verantwoorde productie hoog in het vaandel heeft staan. 

De tijdschriften printen wij op moderne Ricoh printers. Deze printers kenmerken zich door hun milieuvriendelijkheid. Alle onderdelen uit de printers zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Ricoh ontfermt zich over de lege toners. Als deze leeg zijn, gaan ze terug naar de leverancier en worden ze opnieuw gebruikt. 

volg ons op social media

dát hebben we samen mooi gemaakt!

duurzaam drukwerk

Altijd duurzaam FSC® papier, gemaakt in een onze eigen duurzame digitale drukkerij.

snelle bezorging

Voor 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Levering via PostNL & DHL

in 3 stappen klaar

Verzamel je mooiste foto's, plaats ze in onze gratis online app en bestel direct.