Planner – A4 – liggend

Veel aan je hoofd? Vergeet je vaak dingen? Creëer meer rust in hoofd met een handige, zelfgemaakte planner. Maak een weekplanning waarmee je in één oogopslag een overzicht van je hele week hebt.

  • 13 pagina’s: 12 maanden + cover
  • Kwalitatief FSC papier van 250 grams
  • Spiraalbinding met ophanghaakje
  • Binnen 2 werkdagen geleverd

14,95

Tip: Volumekorting: Meer bestellen = extra korting

Planner – A4 – liggend

Geen overzicht meer?
Je hebt geen duidelijk weekoverzicht, waardoor je vaak stress hebt en een onrustig gevoel. Je hebt geen idee dat je wat mist, je ziet je planning niet helder voor je. Is dit herkenbaar? Dan is een planner echt iets voor jou. Zo begin je de week met een goed gevoel. 

Handige ringband
Klaar met organiseren? Laat je planner printen op ons kwaliteitspapier. De fotokalender is enkelzijdig bedrukt in vier verschillende formaten. Door de ringband met ophanghaakje kun je de verjaardagskalender gemakkelijk ophangen en omzetten naar de nieuwe maand. Je hebt een kalender al bij je thuis voor de slechts € 3,95 (13 pagina’s, excl. verzendkosten). Meer informatie over onze prijzen vind je hier.

Ook een overzichtelijke planner maken?
Wil je ook een overzichtelijke planner maken? Ga vandaag nog aan de slag met jouw eigen planner. Nog vragen? Check dan onze FAQ voor het antwoord, stuur ons even een berichtje of ga gewoon lekker aan de slag met je planning!

volumekorting: Planner – A4 – liggend

Meer bestellen?

Wil je meer dan 50 kalenders bestellen? Vraag dan een prijsopgaaf bij ons aan. De volumekorting wordt in je winkelwagen automatisch berekend.

maak een eigen Planner – A4 – liggend, in 3 stappen.

Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.

Stap 1: Verzamelen

Aan de slag! Verzamel al je mooiste foto's die je wilt plaatsen op de kalender.

Stap 2: Bewerken

Plaats je foto's in de online app en personaliseer de kalender.

Stap 3: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Plaats je bestelling en ontvang hem binnen 2 werkdagen!

probeer het nu zelf

Altijd al een mooie kalender willen maken van die mooie foto’s op je mobieltje? Waar wacht je nog op probeer nu onze gratis app en ontdek de designer die in jezelf schuilt. Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Of je nu kiest voor een jaarkalender of verjaardagskalender jij bent de baas over de invulling. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.