een kalender cadeau

iets te vieren? geef een kalender cadeau

Iedereen heeft wel eens moeite met het vinden van een praktisch presentje dat in de smaak valt bij de ontvanger. Een geschikt cadeau vinden is vaak ook wel lastig. Maar of het nu om een verjaardag, afstuderen, vader- of moederdag gaat, een persoonlijke kalender doet het altijd goed. Dus heb je iets te vieren? Geef dan eens een kalender cadeau!

 

praktisch & decoratief

Een kalender als cadeau is namelijk praktisch én heeft ook een soort decoratieve waarde. Oké, het is misschien niet het meest ‘doordachte’ cadeau … maar wel als je er je eigen draai aan geeft met je eigen foto’s en tekst. Zo verander je een misschien wat saai geschenk toch in een persoonlijk en uniek cadeautje. Heel eenvoudig!

hier moet je rekening mee houden

Zodra je hebt besloten een kalender cadeau te geven, is het tijd om je eigen kalender te maken. Hier moet je op letten

layout
De layout is belangrijk. Je wilt natuurlijk wel een template dat bruikbaar is, maar ook eentje waarin je de focus ligt op de afbeeldingen en foto’s. In onze editor kun je vanaf nul beginnen en die layout helemaal zelf vormgeven, maar we hebben natuurlijk ook al een paar handige templates voor je gemaakt die je kunt gebruiken. Met één of meerdere foto’s per maand!

foto’s
De foto’s van je eigen kalender zijn het meest opvallend. En bedenk: je moet er iedere maand naar kijken. Iedere week en misschien zelfs wel iedere dag. Kies dus foto’s die passen bij de tijd van het jaar. Die passen bij specifieke datums of evenementen die belangrijk zijn. Bijvoorbeeld de wintersportvakantie, carnaval of kerst. Tip: je kunt ook een thema aanhouden die jullie verbindt!

tekst
Heb je een template en je foto’s geselecteerd? Dan is het tijd om te bedenken of je nog tekst op je kalender wilt. Zet alvast verjaardagen en andere belangrijke dingen vast op de agenda, zodat je zeker weet dat de feestneus in kwestie ze niet vergeet. Of geef iedere maand een quote of inspirerende boodschap van één van jullie gezamenlijke vrienden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

persoonlijke kalender: een cadeau voor het hele jaar

Ben je dus nog op zoek naar creatieve ideeën voor een geschenk? Geef dan een kalender cadeau. Daarmee geef je overzicht en een maandelijkse reminder aan hoe attent je ook alweer niet was. Als je een kalender cadeau geeft, ga dan wel all in. Kies de juiste layout, de mooiste foto’s en de leukste teksten. Maak het zo persoonlijk en origineel mogelijk. Dan weet je zeker dat jouw jaarkalender, verjaardagskalender of fotokalender een succes is.