Verjaardagskalender – A4 – Liggend

Kijk jij ook weleens tegen een lege muur aan in het kleinste kamertje van het huis? Of is je oude aan vervanging toe? Met een verjaardagskalender heb jij zeker een eyecatcher aan de muur! En vergeet je nooit meer een verjaardag.

  • 13 pagina’s: 12 maanden + cover
  • Kwalitatief FSC papier van 250 grams
  • Spiraalbinding met ophanghaakje
  • Binnen 2 werkdagen geleverd

14,95

Tip: Volumekorting: Meer bestellen = extra korting

Verjaardagskalender – A4 – Liggend

Nooit meer een verjaardag vergeten
Wil je niet meer zo afhankelijk zijn van de Facebook agenda? En cadeaus op tijd in huis hebben? Maak dan een unieke verjaardagskalender met je eigen foto’s. Kies de leukste foto’s van familieleden en geef deze een plekje bij de juiste maand. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven!

Printen & verzenden
Heb je je verjaardagskalender af? Dan kun je deze bij ons meteen laten printen. De verjaardagskalender is enkelzijdig bedrukt in A3 of A4 formaat. Door de ringband met ophanghaakje kun je de verjaardagskalender gemakkelijk ophangen en omzetten naar de nieuwe maand. Je hebt een kalender al bij je thuis voor de slechts € 3,95 (13 pagina’s, excl. verzendkosten). Meer informatie over onze prijzen vind je hier.

Ook een persoonlijke verjaardagskalender maken?
Wil je ook een persoonlijke verjaardagskalender maken? Ga vandaag nog aan de slag met jouw eigen verjaardagskalender. Heb je nog vragen? Je vindt het antwoord misschien wel hier en anders kun je ons altijd een berichtje sturen. We helpen je graag!

volumekorting: Verjaardagskalender – A4 – Liggend

Meer bestellen?

Wil je meer dan 50 kalenders bestellen? Vraag dan een prijsopgaaf bij ons aan. De volumekorting wordt in je winkelwagen automatisch berekend.

maak een eigen Verjaardagskalender – A4 – Liggend, in 3 stappen.

Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.

Stap 1: Verzamelen

Aan de slag! Verzamel al je mooiste foto's die je wilt plaatsen op de kalender.

Stap 2: Bewerken

Plaats je foto's in de online app en personaliseer de kalender.

Stap 3: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Plaats je bestelling en ontvang hem binnen 2 werkdagen!

probeer het nu zelf

Altijd al een mooie kalender willen maken van die mooie foto’s op je mobieltje? Waar wacht je nog op probeer nu onze gratis app en ontdek de designer die in jezelf schuilt. Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Of je nu kiest voor een jaarkalender of verjaardagskalender jij bent de baas over de invulling. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.