weekplanner a5 staand

Wil je een unieke en leuke weekplanner maken? Maak een planner die bij jou past met leuke teksten, foto’s en cliparts. Zelf kun je de weken invullen en ook de dagen, zo kun je als je een week vergeet gewoon weer verder gaan met een nieuwe week.

  • Kwalitatief FSC papier
  • Spiraalbinding waardoor makkelijk om te slaan
  • Binnen 2 werkdagen geleverd

12,95

Tip: Volumekorting: Meer bestellen = extra korting

weekplanner a5 staand

Alles op een rijtje
Zelf een weekplanner maken die echt bij jou past? Bepaal helemaal zelf hoe jouw planner eruit komt te zien, versier hem met leuke cliparts of plaats je favoriete foto’s. Met deze planner kun je bijhouden wat je wilt. Je afspraken of misschien wel een belangrijke afspraak. Zo vergeet je nooit meer iets.

online editor gratis gebruiken
Onze online editor kun je gratis gebruiken om een agenda te maken. Upload je favoriete foto’s, sleep ze naar de juiste plek en maak het geheel af met je eigen teksten. Erg leuk om zelf te gebruiken, maar ook leuk om cadeau te geven aan vrienden en familie. Een weekplanner leent zich daarnaast uitstekend als relatiegeschenk. Hierdoor zullen je klanten en werknemers elke dag aan je denken!

printen & verzenden
Je weekplanner af? Super! Tijd voor het bestellen en versturen van je agenda, wij gaan gelijk voor je aan de slag! De agenda is dubbelzijdig bedrukt op A5-formaat met een ringband. Daardoor is hij extra makkelijk te gebruiken. Makkelijk omklappen en hij licht plat op je tafeltje. Je hebt al een weekplanner voor € 10,00 (excl. verzendkosten) . Meer info over onze prijzen vind je hier.

volumekorting: weekplanner a5 staand

Meer bestellen?

Wil je meer dan 50 kalenders bestellen? Vraag dan een prijsopgaaf bij ons aan. De volumekorting wordt in je winkelwagen automatisch berekend.

maak een eigen weekplanner a5 staand, in 3 stappen.

Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.

Stap 1: Verzamelen

Aan de slag! Verzamel al je mooiste foto's die je wilt plaatsen op de kalender.

Stap 2: Bewerken

Plaats je foto's in de online app en personaliseer de kalender.

Stap 3: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Plaats je bestelling en ontvang hem binnen 2 werkdagen!

probeer het nu zelf

Altijd al een mooie kalender willen maken van die mooie foto’s op je mobieltje? Waar wacht je nog op probeer nu onze gratis app en ontdek de designer die in jezelf schuilt. Binnen 5 minuten maak je een eigen kalender. Of je nu kiest voor een jaarkalender of verjaardagskalender jij bent de baas over de invulling. Plaats simpel en snel je eigen foto’s en je kalender is klaar.